TRIMMERSPORTAAL
Op dit portaal gaat alles over hondentrimmen. Steeds meer trimmers gaan op eigen initiatief evenementen, workshops e.d. organiseren. Het is goed dat men kennis wil overdragen en meer voor onze vakgenoten wil organiseren. Maar waar vind je ze?
Trimmersportaal ALLES-OVER-HONDENTRIMMEN is een onafhankelijke site waar ieder zijn of haar trimevenement gratis kan promoten, alles overzichtelijk bij elkaar, handig voor trimmer en organisator. Hier vind je ook opleidingen, wedstrijden en buitenlandse evenementen.
Kortom alles wat je wilt weten, leren en vinden vind je makkelijk op Trimmersportaal ALLES-OVER-HONDENTRIMMEN.


ABONNEE WORDEN
Ben jij een gediplomeerde trimmer of volg je een opleiding voor trimmer ? Word dan nu Abonnee . Wat kan je als abonnee van ALLES-OVER-HONDENTRIMMEN verwachten.
- Onbeperkte toegang tot de video's van Trimboek digitaal. Deze video’s zijn voor ‘(bij)leren’ en ‘kennis opfrissen’. Doordat je de video's op ieder moment kan bekijken, zelfs tijdens je trimwerk, is Trimboek digitaal ook zeer geschikt voor gediplomeerde trimmers, in het bijzonder diegene die niet veel tijd hebben om trimwedstrijden en -demo's af te lopen. Aspirant trimmers kunnen de video's uitstekend gebruiken als aanvulling op de trimmersopleiding. Trimboek digitaal waar alle artikelen die wij publiceren worden opgeslagen heeft een duidelijke inhoudsopgave voor het terugzoeken van datgene wat jij wilt zien.

- Als abonnee kun je ook je trimsalon GRATIS promoten in onze zoek machine.
- De abonnee krijgt korting (abonneeprijs) in onze webwinkel voor promotie materiaal voor je trimsalon.
En nog veel meer.