Vanaf nu plaatsen wij iedere maand een nieuwsbrief met o.a. een agenda, nieuwe artikelen, kortingen en nog veel meer op de site. Vind je onze onderwerpen interessant en ben je nog geen abonnee, klik dan hier om abonnee te worden.

Agenda

11/12 en 13 oktober 2015 Dibevo Vakbeurs
Met o.a. demonstraties en gratis workshops in het trimpaviljoen kijk op:
http://www.dibevo.nl
en ook Alles-Over-Hondentrimmen is aanwezig met de nieuwste trimsalon promotie artikelen en voor gezellig bijpraten en ideeën uitwisselen.
29 november 2015 Huid en vacht dag
Met o.a. de trimwedstrijd 2 Groom en ook Alles-Over-Hondentrimmen is aanwezig. Kijk op:

Nieuwe artikelen (bibliotheek)

Wij trimmers houden van ons vak, bezig zijn met onze handen in het hondenhaar is het liefste wat we doen. Wat we alleen wel eens een beetje vergeten, is dat we ook ondernemer zijn. Administratie en boekhouding, is nou niet iets wat wij echt leuk vinden. Toch komen we daar niet onder uit. Vanaf 1 oktober 2015 zal administratie kantoor Adfiscalia regelmatig artikelen voor ons schrijven over het opzetten en bijhouden van je administratie en boekhouding. Waar moet je opletten en wat mag je niet vergeten. In korte bondige artikelen zal Hans van der Knijff hier uitleg over geven.


In oktober wordt er weer een nieuwe video-serie op de website geplaatst. Ditmaal de Golden Retriever. Deze Golden Retriever speelt ook de hoofdrol in de consumenten video die geplaatst is bij de stokhaar vachten om de eigenaar te laten zien hoe hij of zij thuis de hond dient te borstelen. De video’s die op het consumenten gedeelte van de site zijn geplaatst, mag je ook op Facebook of je eigen site plaatsen. De video’s mogen alleen niet bewerkt worden.

Nieuwe rubriek

Op de site is ook een nieuwe rubriek gekomen van video’s die niet gemaakt zijn door Alles-Over-Hondentrimmen, maar die zeker de moeite waard zijn om bekeken te worden.

Oproep

Om het consumenten gedeelte van de website wat aantrekkelijker te maken, zoeken wij foto’s van honden in de trimsalon. Dit kunnen vrolijke, gekke of werkfoto’s zijn. Mail je foto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als wij jouw foto plaatsen, dan komt je naam en de plaatsnaam van jouw trimsalon erbij te staan. Dus een leuke reclame.

Kortingen

Onder het kopje kortingen, kun je vanaf nu zien welke bedrijven en opleidingen kortingen geven aan de abonnees van Alles-Over-Hondentrimmen. Het Huisdier Kennis Instituut is de eerste. Abonnees krijgen 10% korting op de workshops, Masterclasses en Trimcafé’s van het Huisdier Kennis Instituut (niet in combinatie met andere kortingen). Ook ontvangen abonnees, die zich inschrijven voor de Vakopleiding Hondentrimmen of Vakopleiding Kattentrimmen, 25 euro korting op het cursusgeld (niet voor reeds ingeschreven cursisten voor deze opleidingen). We houden jullie op de hoogte welke kortingen er nog meer komen.

Webwinkel

In de webwinkel komen steeds meer artikelen die je trimsalon kunnen promoten.
De poster ‘wat voor vacht heeft mijn hond’ wordt veel besteld, hang hem bij de dierenwinkel en je dierenarts en zet je stempel of plak je sticker op de poster. Mooie reclame voor je salon! Nieuw is de borstelfolder.
Deze folder (de naam zegt het al) geeft de consument tips over het borstelen van de hondenvacht. De folder is vanaf 50 stuks te bestellen in de webwinkel. Binnenkort komen er nog meer handige trimsalon informatie folders en natuurlijk kunnen wij ook een handige folder display bijleveren.