Vanaf oktober 2015 plaatsen wij iedere maand een nieuwsbrief met o.a. een agenda, nieuwe artikelen, kortingen en nog veel meer op de site. Vind je onze onderwerpen interessant en ben je nog geen abonnee, klik dan hier om abonnee te worden.

Agenda

Zondag 29 november 2015 Huid- & Vachtdag 2015
Dit jaar organiseert het Huisdier Kennis Instituut voor de 15e keer de Huid- & Vachtdag®. Dit jaar alweer voor de 5e keer gecombineerd met de 2Groom© Trimwedstrijden.
Zondag 29 november 2015 bij de Expo te Houten.

Op beide evenementen is Alles Over Hondentrimmen ook weer aanwezig.
Kom langs voor een praatje en/of om ideeën uit te wisselen. Natuurlijk hebben wij ook de artikelen uit de webwinkel bij ons.
Wil je artikelen kopen en wil je verzekerd zijn dat we voldoende mee hebben genomen, stuur dan een mail met je bestelling, dan zorgen wij dat we je bestelling icl. factuur bij ons hebben. Op deze dagen kun je bij ons pinnen.
29 november 2015 Huid en vacht dag
Met o.a. de trimwedstrijd 2 Groom

Nieuwe artikelen (bibliotheek)

Deze maand een artikel van Igrid van der Post - van Dijk, Wat kun je in de trimsalon nog meer doen voor je klanten.


Nieuwe video's

De Kerry Bleu terrier is de nieuwe video van deze maand. Arlett Geenen- van Dijk nogmaals bedankt dat wij jou mochten filmen. Arlett heeft twee van haar Kerrys geknipt.
Één in het huishonden model en één in het showmodel. Wil jij meer over Arlett weten , klik dan hier.

Nieuwe rubriek.

De vorige maand aangekondigde nieuwe rubriek is helaas nog niet online. Om technische redenen is dit nog niet gelukt. We blijven proberen.

Oproep

Om het consumenten gedeelte van de website wat aantrekkelijker te maken, zoeken wij nog steeds foto’s van honden in de trimsalon.
Dit kunnen vrolijke, gekke of werkfoto’s zijn. Er zijn er al verschillende naar ons gemaild en deze foto's komen binnenkort op de site te staan.
Heb je nog een leuke foto? Insturen kan nog steeds. Mail je foto’s naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als wij jouw foto plaatsen, dan komt de naam en de plaatsnaam van jouw trimsalon erbij te staan. Dus een leuke reclame.

Inloggen

Regelmatig krijgen wij mails over het vergeten zijn van de inlogcode.
Als dat zo is, ga dan naar inloggen en klik dan op wachtwoord vergeten. Hier wordt naar je mailadres gevraagd. Vul dit in en je ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord in je mail. Lukt het dan nog niet, neem contact met ons op dan helpen we je verder.